Over 4 bikes

Van harte welkom!

Specialized Concept Store

De Specialized Concept Store te Westerlo is 750m2 groot en verdeeld over 2 verdiepingen. De begane grond staat volledig in het teken van Race, MTB, vrijetijds- en kinderfietsen. De bovenverdieping wordt gekleurd door een kleding- en fietsafdeling voor dames in de vorm van een 'Women's Corner'. Verder ook nog een groot assortiment van mannenkleding en last but not least, een gans vernieuwde en speciaal ingerichte Retul meetruimte om onze klanten nog nauwkeuriger te meten en hun de allerbeste fietspositie te kunnen aanmeten.

 

Specialized Elite Shop

In 2016 opende we een 2de winkel in Lint. Het is een totale Specialized fietsshop maar zeker ook voor fietsherstellingen van alle merken!

 

Test je droomfiets

Wil jij de nieuwste Specialized racefietsen of mountainbikes testen? Bij ons kan dit beide! Kom langs en test de nieuwste Epic op een technische single track, de Tarmac op een steile klim of de Diverge off-road. Ze staan volledig ter uw beschikking.Ook onze E-bike afdeling begint vandaag de dag belangrijker en belangrijker te worden.Test de vado's ,como's en levo's bij ons.

Fietsen: Epic, Camber, Stumpjumper HT, Roubaix, Diverge, Venge, Tarmac en Turbo.

Tech Area + SBCU

Specialized Concept Store gaat prat op herstellingen en zorgt steeds voor een snelle en vakkundige service. Racefietsen en mountainbikes worden hier volledig samengesteld. Alle onderdelen zijn aanwezig in de Tech Area. Bovendien worden onze medewerkers regelmatig geschoold om op topniveau te kunnen werken.

 

Retül meting

Enkele jaren geleden waren we gestart met het aanbieden van BG-Fit metingen voor onze klanten. Omdat deze zeer succesvol zijn en op enorm goede feedback konden rekenen willen wij hierdoor onze klanten nog meer gaan ondersteunen op vlak van fietspositionering. Vandaar hebben wij geïnvesteerd in de uitbreiding van een volledig vernieuwde meetruimte. Voor een bedrag van 200 euro (250 euro voor 2 fietsen) wordt jouw fiets volledig op jouw maat afgesteld!

Lees meer