Custom made / Tweedehands

Van harte welkom!

Fietsen op maat

Op vraag van de klant stellen wij ook fietsen samen naar hun eigen verlangen. Ook fietsen die vanuit de collectie standaard geleverd worden met onderdelen die niet op uw verlanglijst staan maar waar je nu net de kleur van zeer mooi vindt die kunnen wij aanpassen.

Kijk even naar enkele realisatie's van CUSTOM MADE SPECIALIZED bikes. Het merendeel van deze fietsen zijn reeds verkocht maar kunnen ook nog samengesteld worden op vraag van de klant zolang de voorraad strekt .

Custom made

S-works tarmac sl6 disc

Deze tarmac is volledig ultegra DI2 afgemonteerd. S-works componenten en de carbonne rovals horen er uiteraard ook bij.Cotton banden maken het plaatje compleet.

s-works roubaix

Dit s-works tom boonen frame hebben we opgebouwd en het resultaat mag er echt zijn.In combinatie met deze clx wielen echt knap.Volledig ultegra afgemonteerd.

s-works tarmac sl 6

Tarmac sl6 frame gelakt in een door de klant gekozen kleur en tekening. Opgebouwd met roval cl 50 disc wielen en ultegra groep. Mooi is dit alleszins en de bandjes maken het geheel compleet.

s-works tarmac sl6

Custom made maar dan rechtstreeks uit de doos.Gewoon een fantastisch knappe fiets die we graag toonden.

Aluminium Allez Sprint

Het populaire Allez Sprint frameset maar in onze eigen en zeer speciale kleur. Chameleon Gold/red is zeker iets exclusief en zeker en vast de moeite. Voor de afmontage hebben wij gekozen voor een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding met een Shimano Ultegra groep en een carbonne Stealth 38mm wielset. 

S-Works Roubaix

Zwart wit een beetje saai? Rood is mijn kleur? Dan toveren wij het S-Works Roubaix frame om op uw vraag, zelf in de carbon lijkt nu een mooie rode tint te zitten. Afmontage met een Shimano Ultegra DI2 groep en een lichte Stealth carbon 38mm wielset. 

S-Works Tarmac SL6

Custom Made - Custom Paint! Deze SL6 Tarmac hebben wij laten lakken op vraag van onze klant. Afwisselend Gloss black & matte black met een volledige Shimano Dura-Ace DI2 en Roval CLX40 wielset. Een mooie Dura-Ace powermeter is nog onderweg. 

Venge Vias Pro

Venge Vias Pro - Black/Chameleon green. Langs de zijkant lijkt deze Pro volledig zwart, eenmaal op de fiets lijkt hij groen. Deze knappe fiets hebben we onlangs aan onze klant geleverd met de laatste nieuwe Shimano powermeter. 

S-Works Tarmac Sagan

Nog één van de zeer exclusieve Tarmac Sagan superstar frames met een hoge en carbonne Roval CLX 50 wielset. Afgewerkt met een mechanische Shimano Ultegra groep. Zeer mooi maar daarnaast de ultra lichte en zeer stijve racefiets

Roubaix Expert

Upgrade van een Specialized Roubaix Expert. Vind je een andere kleur veel mooier maar wil je toch die top afmontage op jouw fiets? Dat kan, hier hebben wij de Roubaix Expert omgebouwd  met een Sram Etap (wireless) disc groep. Zeker een mooie en geslaagde upgrade voor deze racebike. 

S-Works Venge Vias Sagan

S-Works Venge Vias/Sagan Superstar met een Sram Red Etap afmontage. 

S-Works Tarmac Explosion

Specialized Tarmac S-Works SL6. Uw zwarte fiets helemaal beu? Dan is deze 'Gloss Silver - Explosion' misschien de ideale venieuwing. Het 12r S-Works Tarmac frame heeft zijn kwaliteiten al bewezen. Deze fiets afgewerkt met een Shimano Ultegra DI2 en een carbonne Roval CL40 wielset komt hij zelfs onder de minimum van 6,8kg. 

S-Works Tarmac Women

Ook voor dames heeft Specialized een knap Tarmac frame in het gamma. Deze zwarte S-Works Women heeft wel degelijk dezelfde geometrie als die van de heren maar met een mooie vrouwelijke look. Deze fiets hebben wij voor haar opgebouwd met een zeer lichte en stijve Roval CLX32 wielset. De nieuwste Dura-Ace groep van Shimano werkt deze bike tot in de puntjes af. 

S-Works Venge Vias Sagan

Zeer gelimiteerd maar ook zeer mooi, S-Works Venge Vias Sagan. Super snelle racefiets met de nieuwste Shimano Ultegra DI2 disc en een carbonne Stealth 5.0 wielset. 

S-Works Venge Vias

S-Works Venge Vias Chameleon/Black  

Shimano Dura Ace DI2 Disc  

Stealth 5.0 Carbon Ceramic 

Tarmac Sagan Superstar

S-Works Tarmac Sagan Superstar - Shimano Ultegra DI2 - Roval CLX 50 - Volledige S-Works afmontage en een gouden tint in de kabeltjes als afwerking. 

S-Works Venge Vias Chameleon

Snel? Sneller - Snelst! De nieuwe Specialized Venge Vias Chameleon Purlpe tot in de puntjes afgewerkt. Afmontage: Roval CLX50, Turbo cotton bandjes en de nieuwste Shimano Dura-Ace DI2. 

S-Works Epic HT - Gloss Charcoal

S-Works Epic HT frameset gloss charcoal! Specificaties? De nieuwste carbon Roval Control SL wielset, Sram XX1 Eagle en een volledige S-Works afmontage

Tarmac S-Works Sagan Superstar

Een zeer geliminteerd en indrukwekkend mooi S-Works Tarmac frame tot in de details afgewerkt. Hoe? Roval CLX 50 wielset, Shimano Dura-Ace DI2 groepset en met alle S-Works onderdelen (zadel - stuur & crank inclusief)!  

Tarmac S-Works SL6 - Mono Black

De nieuwste tarmac blijft ons echt verbazen met hun extreem laag gewicht! Deze Tarmac S-Works in maat 61 met een Dura-Ace DI2 afmontage en Roval CLX 50 wielset komt slecht aan een gewicht van 6.56kg! Mooi detail zijn de witte reflecterende S-Works letters. 

S-Works Tarmac Superstar

Super licht en super mooi! 6.74kg weegt deze nieuwe Tarmac S-Works.
Afmontage met een Sram wireless eTap groep, Roval CLX 32 wielset en een Quarq powermeter. 

Tarmac S-Works Bora Hansgrohe

Tarmac S-Works in de beperkte Bora-Hansgrohe kleur. Afmontage met, de nieuwste Shimano Ultegra groep en de carbonne Stealth 5.0. Nice! 

Venge Vias Pro

Fietsen als een racket? Specialized Venge Vias Pro Disc - Gloss Tarmac Black met hoge carbonne CLX 64 Roval wielen en Sram Etap Disc(draadloos).
Bestaat er nog iets sneller? 

S-WORKS EPIC HT

S-Works Epic HT Gloss Charcoal Tint Carbon - volledig Shimano XT - ZTR Crest wielset met de vernieuwde Fast Trak banden - Afmontage: S-Works & RockShox voorvork 

Allez Sprint - Sagan

De laatste nieuwe Ultegra, op het laatste nieuwe en zeer exclusieve Specialized Allez Sprint frameset. De mooie en supersnelle Turbo cotton bandjes op de lichte carbonne fulcrum wielset maken deze fiets toch helemaal af. 

Specialized Tarmac - Stealth wheels

Een mooi voorbeeld van hoe je een knappe upgrade van je fiets kan doen. De Stealth 3.8 wielen geven direct een andere look aan je fiets, de stijfheid en het lichte gewicht van deze carbonne set is zeker mooi meegenomen.

Allez Sprint - Sagan

Een exclusief aluminium Allez Sprint Sagan frameset met de nieuwste Shimano Dura-Ace en een hoge carbonne wielset. Een zeer knappe afwerking van dit gelimiteerde frame. 

S-Works Tarmac

De Specialized Tarmac S-Works met carbonne Zipp's en de nieuwste Shimano Dura-Ace DI2 is deze fiets toch een pareltje!

S-Works Camo

Onze eerste echte custom S-Works tarmac disc - volledig in camouflage. Met een Roval CLX 50 disc wielset en de wireless Sram Etap is deze fiets echt een knap buitenbeentje...

Venge Vias S-Works

S-Works Venge Vias Shimano Dura-Ace Disc DI2! Een mond vol maar wat een prachtig resultaat toch!?

Tarmac S-Works

De laatste nieuwe Dura-Ace DI2, Roval CLX 50 wielset m.a.w. een bangelijk nieuw racemachien en super licht! 

Specialized S-Works Venge Vias

S-Works Venge Vias!
S-Works, Schijfremmen, Dura-Ace DI2, Roval,... Al het topmeteriaal op één fiets. Bestaat er nog beter?

S-Works Tarmac Celebratzione

S-Works Tarmac Frameset - Limited Giro d'italia kleur - volledig Shimano Dura-Ace en klaar voor zijn eerste wedstrijd! 

Tarmac Bora - Hansgrohe

Een nieuw teamlid voor Peter Sagan! Het nieuwe Bora - Hansgrohe frame met de evenals nieuwe Shimano Dura-Ace. Zeer mooi! 

Roubaix Pro Disc

Roubaix Pro Disc UDI2 met de carbonne Stealth 3.8 wielset

Diverge Elite DSW

Specialized Diverge Elite DSW is ook mogelijk met grifo's, de ideale all-round bike voor zowel sterk op de weg alsook een echte gravel-racer. 

S-Works Tarmac

De laatste nieuwe Shimano Dura-Ace DI2 samen met een Specialized S-Works Tarmac frame? Dat moet haast vonken geven! Zeer mooie fiets afgewerkt met het beste materiaal vliegt nu over onze vlaamse wegen en verder...

S-Works Tarmac Matte Black

2017 S-Works Tarmac Matte Black frameset met een Shimano DI2 Ultegra groep en alle S-Works equipment als afmontage.

S-Works Tarmac Disc

Het nieuwe S-Works Tarmac Disc frameset hebben wij volledig laten vernissen. Voorts hebben wij deze Tarmac opgebouwd met een elektronische Ultegra groep en carbonne 3.8 Stealth wielset. 

Tarmac Comp Disc

Wij hebben deze Specialized Tarmac Comp disc afgewerkt met de nieuwe Sram Red Disc en een mooie Stealth 3.8 carbonne wielset.

Crux

Nog een prachtige Crux crossfiets of streetracer? Zeer licht en comfortabel frame met hydraulische schijfremmen en 2 setten wielen. Zo is deze makkelijk inzetbaar op 2 terreinen!

Tarmac S-Works

Eén ritje zegt meer dan duizend woorden - korte samenvatting van het gevoel van deze fiets door onze klant! Een S-Works 2017 rocket red frameset - volledig DI2 en carbonne Stealth wielen! Mooi toch?

Specialized Crux

Wout van Aert zou er jeloers op zijn! Deze Crux volledig Sram afgewerkt, hydraulische schijfremmen, extreem licht en tubeless banden voor de perfecte grip in het veld!

Specialized Tarmac

De beste all-rounder! Prachtige Tarmac met een volledige Shimano Ultegra 11sp en de perfecte Roval SL35 wielset voor de ideale combinatie tussen vlak en bergop! 

S-Works Tarmac Hyper Green

Eén van de knappe 2017 kleuren! Hier de Specialized Tarmac S-Works gloss/matt carbon met een fijn hyper green lijntje over het frame. Opgebouwd met Shimano Ultegra DI2 en een FFWD carbonne wielset.

S-Works Tarmac DI2

Deze Tarmac is de fiets voor de komende jaren! Super licht, super sterk en super handig. Het fenomenale S-Works Tarmac frame, de lichte Roval CL40 wielset en het ultieme DI2 systeem met hydraulische remmen is voor ons de fiets van de toekomst! 

Venge Vias DI2

Nog een nieuwe Specialized Venge Vias. Op deze fiets zit een volledig elektronische Ultegra groep en de hoge carbonne CL64 wielset m.a.w. de echte racemachine!

Tarmac Comp Disc

Deze Specialized Tarmac Comp Disc hebben wij omgebouwd naar een Tarmac Expert. Volledig Ultegra afgewerkt met een lichte FSA crank en S-Works onderdelen. De hydraulische schijfremmen zijn echt de toekomst bij de beste racefietsen!

Specialized Tarmac SL4

Een Specialized Tarmac SL4 opgebouwd met een elektronische Ultegra groep en een nieuwe en zeer stijve carbonne wielset van Stealth. Voor ons een zeer geslaagde combinatie! 

Specialized Amira

Voor de dames een super lichte racefiets. De Specialized Amira afgewerkt met een Shimano Ultegra 11-Speed. 

Epic Hardtail Comp Hyper Green

Specialized Epic Hardtail Comp Hyper Green  

S-Works Epic FSR

All Black Epic S-Works FSR!
Wij zijn gestart vanuit het 2017 S-Works Epic FSR frameset, opgebouwd met een volledige en elektronische XTR DI2 groepset. Volledig S-Works afgewerkt en carbonne Stealth wheels met de nieuwe Specialized Fast Trak banden. 

S-Works Tarmac Etixx-QS 2017

De laatste nieuwe en enorm populaire S-Works Tarmac Gloss Black frame. De fiets is een echt pluimgewicht met zijn 7.1kg. Dit is dankzij een Roval CL40 wielset en een volledige Sram Red groepset. 

S-Works Epic 2017 - Gloss Teal

De nieuwste Epic S-Works 2017! 
Gloss Teal, een speciale maar zeer mooie kleur voor de nieuwe S-Works Epic. Deze Xc-Bike is afgewerkt met de nieuwe Sram Eagle 1x12 en een superlichte Roval Control SL wielset.  

S-Works Tarmac Etixx-QS

De nieuwe Etixx-QS frames zijn in trek. Deze hebben wij afgewerkt met een mechanische Dura-Ace en een hoge carbonne Zipp wielset. Volledige fiets kwam op een extreem laag gewicht van 7,1kg!

S-Works Tarmac Tinkoff

Een volledige Custom bike. S-Works Tarmac afgewerkt met de nieuwste Sram Red groep en een carbonne Zpeed 4.5 wielset. 

S-Works Tarmac Etixx-QS

Het nieuwste 2017 Specialized Tarmac Etixx-Quick Step 2017 frame met een Shimano Ultegra DI2, Roval CLX 40 wielset en aerofly stuur.

S-Works Venge Vias

Specialized Venge Vias frame met de allernieuwste en draadloze Sram Etap groepset en een hoge Zipp 404 wielset! 

Allez Sprint

Eindelijk de nieuw 'ALLEZ SPRINT'!
Aero alu racefiets opgebouwd met de Sram Force groepset  

S-Works Tarmac

S-Works Tarmac frame afgewerkt met een mechanische 11 speed Dura ace groep en de laatste nieuwe Zpeed Carbon wielset.

S-Works Venge Vias

Het nieuwe S-Works Venge Vias frameset met een volledige mechanische Shimano Dura-Ace groep. Een Roval CL 64 wielset. 

S-Works Tarmac Rocket Red

S-Works Rocket Red Tarmac frame. Volledig Shimano Dura-Ace DI2 en S-Works onderdelen afgemonteerd.
Met een Roval CL40 wielset.

S-Works Venge Vias

Een custom Venge frame doordat hij een blinkende gloss over zich heeft gekregen. Verder hebben wij met de nieuwe Sram Etap Wireless kosten nog moeite gespaard voor deze bangelijke Vias. 
Als afwerking hebben wij gekozen voor de CLX 64 wielset en alle S-Works onderdelen.  

Shiv Elite

De Specialized Shiv Elite geupgrade met een Carbonne Zipp 404 wielset.

S-Works Tarmac OPQS

Nog een OPQS 2015 frameset dat we voor onze klant hebben opgebouwd met een mechanische Shimano Dura-Ace groep. De ideale klimfiets met de Roval CLX40 wielset. 

S-Works Tarmac Satin Black

Tarmac S-Works frame met de nieuwste Sram Red groep. Ultra lichte fiets met de Zipp 404 wielset. 

S-Works Tarmac E-QS

Een Etixx Quick-Step Tarmac frame volledig opgebouwd met een Shimano Dura-Ace DI2. Door de lage Shimano Dura-Ace C24 wielset komt het gewicht van deze Specialized S-Works op de limiet! 

S-Works Roubaix

S-Works Roubaix afgewerkt met een elektronische en hydraulische Shimano Ultegra groep. In deze Roubaix hebben we de Roval CL40 Disc wielen gezet. 

Tarmac Pro DI2 Disc

Specialized Tarmac Pro DI2 racefiets met schijfremmen.
Volledig zwarte accenten in combinatie met de bruine Specialized Turbo Cotton bandjes.

S-Works Tarmac E-QS

Etixx - Quick Step S-Works Tarmac frame. Dit nieuw frameset met een mechanische Dura-Ace groep afgewerkt met een carbonne Zipp 404 wielset. 

S-Works Tarmac Matt

6,7kg! 
Deze S-Works Tarmac Matt zwart zoals op de foto met Garmin weegt precies 6,700kg. Extreem licht dus!
De fiets beschikt over een volledige en vernieuwde Sram Red groep en met de carbonne Fulcrum Racing Zero wielset.  

S-Works Tarmac Sagan

De allernieuwste Specialized S-Works Tarmac. 
Deze 'World Champion' editie van Sagan waar hij de Ronde van Vlaanderen mee won is afgewerkt met een elektronische Ultegra groep.
Het gloss frame met verschillende glitter details hebben wij ook voorzien van de zeer lichte Roval CLX 40 wielset.
Kortweg een zeer speciale fiets!   

S-Works Venge Vias

S-Works Venge Vias 
Polished zwart S-Works Venge Vias frame afgewerkt met de allernieuwste materialen. 
Maat: 54 
Groep: Sram Red Etap Wireless
Wielen: Roval CL64 

S-Works Tarmac Chameleon Purple

Een uniek S-Works Tarmac frame met een verkleuring tussen blauw en paars. 
Deze gloss versie hebben wij gemonteerd met een mechanische Shimano Dura-ace groep.
Voor de wielset heeft de klant gekozen voor een hoge FFWD versie.

S-Works Tarmac OPQS

S-Works OPQS frameset met Dura-Ace DI2 en een Roval CLX40 wielset!
We werkten de fiets volledig af met S-Works onderdelen, plus de geïntegreerde Quarq Powermeter.  
Deze Tarmac zit onder de 7kg!

S-Works SJ HT

S-Works Stumpjumper Hardtail met elektronische XTR groep.
ZTR Crest wielset en 2X11 schakelsysteem maakt deze fiets klaar voor elk terrein.

S-Works Tarmac OPQS

S-Works Tarmac OPQS Frameset met Sram Force. 
Roval CLX 40 wielset en S-Works onderdelen afgewerkt.

S-Works Tarmac Saxo Bank - Tinkoff

Een S-Works Tarmac team edition frame van Saxo Bank - Tinkoff 2016. 
Deze Tarmac hebben we afgewerkt met een volledige machanische Dura-Ace groep.
De Zipp 404 wielset maakt de fiets compleet! 

S-WORKS ROUBAIX SL4 DISC DI2

De Specialized S-Works Roubaix!
Super comfortabel, Super licht en Super fiets...
Het S-works frame is volledig met Dura-Ace DI2 afgewerkt. De krachtige schijfremmen zorgen voor de ultieme fietservaring van deze Specialized Roubaix. 

Shiv Elite

De Specialized Elite Carbon tijdritfiets.
Volledig aerodynamische fiets tot in de puntjes afgewerkt om zo snel mogelijk over de baan te vliegen.
 

Roubaix SL4 Expert

Deze Roubaix hebben we speciaal omgebouwd naar de motoriek van de fietser. Onze klant kan moeilijk linkshandig remmen of schakelen waardoor we zowel het schakelsysteem als de remmen d.m.v. 'Problem Solver' hebben verplaatst naar de rechterkant van het stuur en hij nu alles probleemloos kan bedienen met zijn rechterhand.  
Deze Roubaix staat ook standaard afgemonteerd met een elektronisch DI2-Ultegra groep.
Een andere en verhoogde Mavic Cosmic carbonne wielset doet veel aan de uitstraling van deze fiets.  

Specialized S-Works Venge Vias

De S-Works Venge Vias opgebouwd vanuit een frame met hetzelfde materiaal als de standaard S-Works Venge Vias!

Een topfiets dankzij het evolutionair frame, top CLX64 wielen, Elektronische Shimano Dura-Ace, S-Works Crank met ingebouwde Quarq wattagemeter, etc...

S-Works Venge Vias

De 2016 S-Works Venge!
Het matte S-Works frame in combinatie met de Roval CLX 60 wielset en een elektronische Ultegra groep.
De vorm van het frame, de zero-drag remmen en het super vlakke Aerofly stuur zorgen voor één van de meest aerodynamische racefietsen op de markt!  

Specialized Stumpjumper Carbon

De Cross Country fiets bij uitstek, de Specialized Stumpjumper Carbon.
Het lichte hardtail frame hebben we behouden maar de volledige fiets is nu Shimano XT 2X11 afgemonteerd.
Verder zorgt de XTR wielset en de zeer nuttige RockShox Brain voorvork voor de perfecte kwaliteitsvolle afwerking. 

 

Specialized Crux Pro Disc

Specialized Crux, het carbonne veldrit frame in onze Concept Store!
Deze Crux Pro Disc is voorzien met de Sram Force 1X11 Disc afmontage.
De Cobble Gobbler zadelpen geeft deze Crux nog extra comfort op hobbelig terrein.
Een Axis 4.0 met de Specialized Terra Pro banden maken de fiets klaar voor het veld.

Specialized S-Works Tarmac

Een S-Works OPQS Tarmac opgebouwd met een Shimano Dura Ace 11-Speed groep. 
Om toch het aerodynamische gevoel in de fiets te krijgen hebben we hier nog een Aerofly stuur bij gemonteerd.
Met deze wielset komt deze machine op net geen 7kg! 

Specialized Ruby

Een zeer frisse en sportieve carbonne koersfiets voor dames.
De Specialized Ruby Disc hebben we opgebouwd met een elektronische Ultegra groep met schijfremmen en een Mavic Ksyrium wielset. 

 

 

Specialized S-Works Venge

Specialized S-Works Venge
Mechanisch Shimano Dura-ace 11-speed
Roval CLX 60 wielset
Afgewerkt met S-Works crank en Aerofly stuur. 

Specialized S-Works Venge Vias

De Venge Vias, maar dan 100% Custom Made!

Het matte frame hebben we omgetoverd tot een polished model, alsook de zadelpen. 
Een Roval CLX 40 wielset, Dura-Ace DI2 afgemonteerd, S-Works Crank met Quarq Powermeter,...

Specialized S-Works Stumpjumper HT

Het 2016 SJ HT S-Works frameset met de nieuwste RS1 voorvork, afgemonteerd met Sram X01 groep en bijpassende rode Hope Tech 3X2 remmen en remschijven.  Voor de wielset blijven we wel bij de ultra lichte en zeer betrouwbare Rovals Control SL. 

Specialized S-Works Tarmac Disc

Mooie S-Works Tarmac disc frameset afgemonteerd met Sram Red en Hydraulische schijfremmen.

De keramisch gelagerde Roval CLX40 met S-Works Turbo Cotton bandjes maken de fiets helemaal af!

Specialized S-Works Tarmac Astana

Het 2016 Tarmac Astana frameset opgebouwd met een mechanische Ultegra 11-Speed groep.
Met een S-Works stuur, stuurpen en zadelpen hebben we de fiets volledig afgewerkt, de ceramische FFWD wielen maken er een mooi stijf en licht geheel van!
Het Specialized Phenom zadel zal voor iets meer comfort zorgen, terwijl de pijlsnelle Turbo bandjes voor de hoge snelheden tijdens zijn fietstochtjes zullen zorgen.

Specialized S-Works Tarmac OPQS

Het Omega Pharma - Quick Step Tarmac frame opgebouwd met een Elektronische Ultegra DI2 Groepset. Afgewerkt met alle S-Works onderderlen en een alu Roval SL35 Wielset.

Specialized S-Works Venge Vias

De Nieuwe Venge Vias Black maar dan Custom made. Niet minder waardig, maar wel zeker even mooi.
Deze Vias monteerde we met een mechanische Campagnolo Record groepset en een Carbonne Reynolds wielset.

Specialized S-Works Allez

Een mooi en eigenlijk superlicht Alu S-Works Allez frame opgebouwd. Samen met de klant kozen we voor een vernieuwde Shimano 105 11-speed groep in combinatie met een Fulcrum Racing 7 wielset.
De fiets hebben we afgemonteerd met enkele S-Works onderdelen, zoals een carbonne zadelpen en stuur. 
Het was verbazend hoe licht deze aluminium fiets wel was.

 

Specialized S-Works Venge Vias Module

BAM! 
De S-Works Venge Vias 2016 module opgebouwd vanaf 0. De Rocket Red tint doorheen de fiets zorgt echt wel voor passie en vuur dat onze klant absoluut gaat terugvinden tijdens zijn fietstochten. De enorme snelheid en acceleratie van deze fiets is echt buitengewone topklasse!
Bij de afmontage van deze fiets hebben we gekozen voor een volledige Ultegra DI2 groepset en een hoge Roval CLX 60 wielset.
Met de bijgeleverde Garmin stuurhouder zal ook de klant achteraf de topprestaties van de Venge Vias kunnen analyseren.   

Specialized Roubaix S-Works

Specialized Roubaix S-Works
Shimano Dura-Ace 11-speed
Hydraulische schijfremmen
Ceramische Roval CLX 40 wielset
Afgewerkt met S-Works onderdelen

Specialized S-Works Tarmac

Specialized S-Works Tarmac
Shimano Ultegra DI2 11-speed
Ceramische FFWD wielset
Afgewerkt met volledige S-Works onderdelen, inclusief crank

Specialized S-Works Venge

Specialized S-Works Venge
Mechanisch Shimano Dura-ace 11-speed
Zipp 404 wielset
Afgewerkt met volledige S-Works onderdelen, inclusief crank

Specialized S-Works Tarmac

Specialized S-Works Tarmac
Shimano Ultegra 11-speed
Ceramische FFWD wielset
Afgewerkt met volledige S-Works onderdelen

Specialized Crux

De winter periode is in aantocht dus het ideale moment om van de weg in het bos te duiken.
Deze Specialized Crux crossfiets is opgebouwd vanuit een los frameset met een volledige Shimano Ultegra en hydraulische schijfremmen.
De geometrie van de Crux is zo ontworpen dat deze fiets zich perfect, snel en comfortabel door het bos kan begeven. Onze klant koos op zijn fiets voor een ideale all-round band, waardoor deze op de baan zeker zijn snelheid niet verliest.

S-Works Venge Vias

De allersnelste fiets ter wereld! Alle technologie op aerodynamisch vlak gekoppeld aan het zeer lichte en stijve S-Works frame. Deze Vias is afgemonteerd met een elektronische Dura-Ace groep en alle S-Works onderdelen. De super lichte ceramisch gelagerde Roval CLX 40 wielen en om het plaatje compleet te maken een Garmin Edge 1000 toestel.
Met het ingebouwde wattage systeem kan onze klant zijn geleverd vermogen aflezen, zijn behaalde snelheden en de bijbehorende KOM's op Strava.
Met andere woorden, langzaam fietsen met de Venge Vias is ONMOGELIJK!!!

Specialized Venge Pro Expert

Aerodynamica ten top!
Dit Gloss White Venge frame met Aerofly stuur en FFWD-wielset is echt een voorbeeld van hoe een aerodynamische racefiets moet zijn. De zwart-witte combinatie maakt het sober maar creëert wel een echt ‘must have’ gevoel!

Specialized Nibali Tarmac S-Works

Na zijn zegetocht op de Champs-élysées bracht Specialized deze “Nibali S-Works” editie in de winkel. Dit matt/gloss black frame afgewerkt met gele accenten en de Roval clx wielset kan niet wachten om de bergen in te trekken. Een sober maar modern Aerofly stuur en een zeer betrouwbare Ultegra Di2 zorgen voor de perfecte afwerking van deze klimgeit.

Specialized Tarmac S-Works Lightweigt

De ultieme racefiets! De stijfheid van de lichte Specialized Tarmac SL4 gecombineerd met een setje Lightweights vormt deze fiets tot een absolute wereldkampioen. De Campagnolo Record zorgt hier voor de totale afwerking en brengt deze fiets op een extreem gewicht van 6.6Kg! 

Specialized Tarmac S-Works Sagan

Het hoeft niet altijd sober en strak te zijn, dat bewijst deze camo fiets van Sagan. Dit S-Works model is zowel in Tarmac als Venge verkrijgbaar en is hoogst exclusief.
Samen met een nieuwe Ultegra DI2 groep en een lichte Mavic wielset is het zeker en vast een fiets om eens mee uit te pakken. 

Specialized Tarmac S-Works 2016

Eén van de allereerste 2016 modellen. Deze nieuwe Tarmac Rocket Red hebben we voor de klant afgemonteerd met een elektronische Ultegra groep. Afgewerkt met een matt zwarte Fast Forward wielset is één van de allereerste 2016 Custom modellen meer als geslaagd.

Specialized Venge Expert

De Specialized Venge Expert! Afgemonteerd met een vernieuwde FSA crank, Ultegra groep en een Roval Carbon wielset.

Tarmac Pro Disc DI2

De Specialized Tarmac Pro Disc DI2. Deze super moderne fiets beschikt over uitermate krachtige remmen en een elektronisch schakelsysteem ookwel hemels genoemd. De fiets is mooi afgewerkt met een lichte en betrouwbare Roval CL40 wielset.

Stumpjumper WC S-Works 2016

De lichtste, stijfste en de beste XC Hardtail mountainbike. Dit is het nieuwe 2016 frame opgebouwd met een RS1 vork, Roval SL wielset en volledig Sram XX1. Met de Sram XX1 crank is er de mogelijkheid om de vertanding te kiezen vanaf 26 tot 40 tanden.

Specialized Allez Polished Aluminium

Iets nieuws, iets anders, iets moois!
Een 2016 Polished Alu Specialized Allez frame afgewerkt met een volledige groep Shimano 105 en een Fulcrum Racing 7 wielset.

Specialized Tarmac S-Works Contador

Querer es poder of waar een wil is, is een weg. Het motto van Alberto Contador waarmee hij de 3 grote rondes heeft gewonnen. De kleuren van die leiderstruien komen ook terug op deze tarmac. Verder is deze S-Works volledig afgewerkt met een Ultegra groep en een matt zwarte FFWD wielset. Wij vinden hem alvast zeer geslaagd! 

Specialized S-Works Tarmac Disc DI2

De nieuwe Tarmac S-Works is een echt kanon! De elektronische Dura-ace groep in combinatie met de disc uitvoering ontpopt deze fiets zichzelf echt wel als de fiets van de toekomst! Het super lichte Tarmac Frameset zorgt voor een enorme lichtheid en stijfheid van de fiets, nu zorgen ook de hydraulische disc remmen voor nog meer kracht en vertrouwen in afdalingen.

2de hands

specialized epic ht expert testfiets 2699

epic ht testbike....met fabrieksgarantie!

Specialized Epic fsr elite small 1899euro

Epic elite small in zeer goede staat....

afmontage xo en hope crank

ztr wielen

Venge expert disc vias red/black 3399

test fiets modeljaar 2017 beschikbaar in maat 52/56 

met garantie

fietsen in zeer goede staat

volledig ultegra afgemonteerd