NIEUWS EN PROMOTIES

Van harte welkom!

NEW! S-Works Epic Frameset – Troy Lee Designs LTD

De S-Works Epic is de snelste XC-rig ter wereld: een fiets met meer World Champ-titels, Olympische medailles en Cape Epic-overwinningen dan je kunt tellen. En nu bieden we, in zeer beperkte oplage, een S-Works Epic frameset aan in Troy Lee Design.

Van top tot teen ziet dit frame er snel uit. Natuurlijk, talloze raceoverwinningen over de hele wereld getuigen van hoe verdomd snel de S-Works Epic echt is, maar weet je, het doet nooit pijn om er mooi uit te zien. De kern van dit alles is het S-Works FACT 12r carbon frame - een chassis dat de beste combinatie van stijfheid, sterkte en lichtgewicht biedt. Deze fiets is echter niet alleen snel, maar ook een van de meest bekwame cross-country machines in het wereldbekercircuit, met een geometrie die is ontworpen om je de meest technische trails op snelheid en met volledige controle te laten uitvoeren.

Spreken van snelheid en controle, de TLD-editie frame heeft 100 mm veerweg en waanzinnig efficiënte voor- en achtervering. Die efficiëntie is te danken aan de ultralichte RockShox SID World Cup-vork en Brain 2.0 achterdemper.

  • S-Works FACT 12r carbon frame is de beste combinatie van stijfheid, sterkte en lichtgewicht. Dit resulteert in de grootst mogelijke efficiëntie en snelheid. Ondertussen maken de nieuwe geometrie, RockShox Brain-schok en 100 mm veerweg wat de Epic de best hanteerbare, snelste XC-fiets is die je ooit hebt bereden.
  • Custom Micro Brain Shock biedt eenvoudige afstemming en ongeëvenaarde efficiëntie.
  • Onze custom RockShox SID WC-vork met Brain heeft een volledig carbon bovenwerk, aanpasbare Brain Fade en een aangepaste offset, waardoor het de perfecte match is met het nieuwe Epic.